Hjort Knudsen A/S

Hjort Knudsen A/S

Hjort Knudsen är bland de större leverantörerna av kommersiellt designade möbler till återförsäljare i Sverige, Danmark och Norge, med order/säljkontor i samtliga tre länder.

Verksamheten har ett mycket stort utbud av fåtöljer, soffgrupper som kan kombineras. Vårt sortiment sträcker sig från det traditionella till det modernare och samtliga produkter levereras i både tyg och läder. Utöver sittmöbler producerar Hjort Knudsen även trämöbler.

Hjort Knudsen tar fullt ansvar för sina produkter; från design till leverans. Produktionsanläggningarna i Europa, med mer än 900 medarbetare, är till 100 % ägt av Hjort Knudsen. Dessutom har Hjort Knudsen tillgång till en egen logistikavdelning med egna bilar som levererar direkt till våra återförsäljare i hela norden.

Hjort Knudsen AB, som är en dansk familjeägd möbelproducent, startades 1973 av Ina och Arne Hjort Knudsen. Sedan år 2000 har ägandet och styrelsen gått över till nästa generation i form av Ellen och Klaus Hjort Knudsen.

Hjort Knudsen producerar i Europa. Vi lägger vikt på löne- och arbetsvillkor för våra medarbetare i alla produktionsled. Vi ställer krav på våra underleverantörer att de inte använder sig av barnarbete och vi lever upp till de EU- krav gällande användning av kemikalier och andra råvaruämnen, som fastställts enligt REACH-direktivet.

 

Försäljningskontor:

Sverige
Tel. +4634010750
E-post: order.sverige@hjortknudsen.dk

Danmark
Tel. +4575250244
E-post: mail@hjortknudsen.dk

Norge
Tel.+47 74144370
E-post: ordre.norge@hjortknudsen.dk

Home-page www.hjortknudsen.dk