Oü RAVE MÖÖBEL

Oü RAVE MÖÖBEL

Rave Furniture är ett estniskt företag med lokalt kapital som grundades 1994. Det lilla företaget med närmare 100 anställda tillverkar tusentals sängar och soffor per månad i Lääne län, i de naturskönt belägna Variku by och Paralepa samhälle.

Vi fokuserar på ergonomi och kvalitet av våra produkter. Vårt team har över tjugo års erfarenhet av tillverkning och design av möbler. Vi tillhandahåller ett brett urval av olika modeller i olika prisklasser. Kunder kan beställa produkter anpassade efter individuella behov vad gäller mjukhet och design samt välja det perfekta klädselmaterialet bland fler än ettusen olika tyger. Produktsortimentet inkluderar soffor, bäddsoffor, hörnsoffor, fåtöljer, sängar och madrasser. Långvarigt samarbete med ledande leverantörer av råmaterial, erfarenhet av tillverkning av stoppmöbler som har samlats över åren, kontinuerliga investeringar i produktionsutrustning och utveckling av personalens kompetens säkerställer att våra kunder får produkter som är pålitliga och håller hög kvalitet.

Tack vare den tidlösa designen och långa livslängden av våra möbler kan man ha glädje av dem i många år.
Vi ägnar även stor uppmärksamhet åt leveranssäkerhet och korta leveranstider. Vår kunder är möbelaffärer i såväl i Norden som i Estland. 1995 exporterade vi över 75% av vår produktion till Norden (Finland, Sverige, Norge).
Vi strävar efter att erbjuda våra kunder fräscha och stilfulla möbellösningar.

Vårt mål är att bli den mest flexibla och högkvalitativa tillverkaren av stoppmöbler på den estniska och den nordiska marknaden. Förutom tillverkning och försäljning av kvalitetsmöbler med moderna lösningar vill vi även tillhandahålla professionell för- och efterservice.

Kesktee 21
75301 Jüri / ESTONIA

Tel. +372 63 376 88
E-mail info@ravemoobel.ee
Home-page www.ravefurniture.eu