Personuppgiftspolicy

POLICY FÖR HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

1. Allmänt

Genom att gå in på mibo.se godkänner du villkoren i denna policy för hanteringen av personuppgifter i samband med din användning av hemsidan.

Ansvariga för hemsidan är MIBO Möbel och interiörföretagens branschorganisation. För kontakt och frågor vänligen skicka e-post till info@mibo.se.

2. Personuppgifter

De personuppgifter vi behandlar är de som du själv väljer att lämna till oss, till exempel om du kontaktar oss via formuläret på hemsidan eller skickar e-post till oss. Dessa uppgifter kommer vi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Mibo medlar inte avsiktligt dina personuppgifter till andra företag i marknadsföringssyfte eller annat syfte som du inte godkänt.

3. Immaterialrätt

Allt material på hemsidan, inklusive texter, bilder, varumärken samt design och grafiska profiler tillhör MIBO eller våra samarbetspartners. All användning, utöver vad som krävs för att använda hemsidan, eller kopiering av dig som användare kräver MIBOs skriftliga godkännande. All användning i strid mot dessa villkor kan komma att resultera i rättsliga påföljder.

Version 1.0 - 2018-04-30